BonusKode.org da

Bedste Odds Bonus

af BonusKode fra

Hvis du vil finde den bedste odds bonus for at komme godt i gang med at spille på væddemål hos danske bookmakere, er du landet det rette sted. Her guider vi dig igennem forskellige sport velkomstbonusser og betting bonuskoder, der findes på marked. Her er der tale om mange forskellige former for betting bonusser med indbetalingsfri bonus, indbetalingstilbud, free bet kampagner, risikofrie væddemål og vi kan blive ved. Læs videre får at lære mer om hvor og hvordan du kan oprette dig med odds velkomstbonus.

1. Hvordan får man en odds bonus hos bookmakere?

Der kan være både en lang og en kort forklaring til hvordan du kan få den bedste odds bonus. Den korte forklaring er at du skal opfylde bonusbetingelserne. De fremgår altid under bonustilbud hos bookmakere som Unibet, Betfair og bet365, som vi vil nævne flere gange her på siden. Den lange forklaring omfatter hvad bonusbetingelserne går ud på. Det kigger vi på længere nede.

Som sagt findes der flere forskellige former for velkomstbonusser hos bookmakere, som mange gange også kan være bonus til eksisterende medlemmer. Typisk er der tale om:

  • Indbetalingsbonus
  • Bonus uden indbetaling
  • Free bets
  • Risikofrie væddemål
  • Cash back

Nedenfor gennemgår vi flere detaljer om hvilken er den bedste odds bonus, som du kan få på nettet.

1.1 Odds velkomstbonus med indbetaling

Der findes indbetalingsbonusser til sport, som enten kan være til nye eller eksisterende medlemmer. Typisk matcher spillesiden din første indbetaling med 100% op til 1000 kroner. Det kan dog også være en lavere bonus i andre tilfælde. Når der er tale om betting sider med fantastiske bonusser, er der næsten ingen bedre end Unibet.

1.2 Free bets bonus

Du kan også støde på free bets tilbud. En bookmaker matcher dit første indskud med et gratis væddemål. Du overfører fx 200 kroner, spiller dem og hvis du taber dem, vil du få et free bet på 200 kroner. Naturligvis kan bonusbeløbet variere og visse væddemål kan være udelukkede. Tjek derfor altid betingelserne for din odds bonus.

1.3 Bookmaker bonus med et risikofrit væddemål

Et risikofrit væddemål skal ikke forveksles med et free bet. Når du får et risikofrit væddemål, er der tale om et bet uden risiko. Det betyder at du får bookmaker kredit på en odds side, som du kan placere på et væddemål, uden at der er risici. Hvis du taber væddemålet, sker der ingenting. Vinder du i stedet væddemålet, kan du enten udbetale gevinsterne med det samme eller når du har opfyldt eventuelle gennemspilskrav.

1.4 Odds bonus uden indbetaling

Der findes også indbetalingsfrie betting bonusser på markedet. I den forbindelse behøver du ikke at overføre et indskud for at få din gratis betting velkomstbonus. Typisk er det en mindre bonus på 50-100 kroner, men det kan naturligvis variere.

2. Betting bonuskoder

Når du opretter dig med odds bonus, er det vigtigt at du tjekker om du skal indtaste en odds bonuskode. F.eks. kan du faktisk få en lækker betting velkomstbonus hos den anerkendte bookmaker bet365 på den måde. Du skal blot bruge vores Bet365 VIP bonuskode: ”BCODE” når du opretter en konto hos bookmakeren, og så vil du have mulighed for at vælge hvilken bonus passer dig bedst. Hvis der er en betting bonuskode, vil det altid fremgå her på siden og/eller direkte hos bookmakeren.

3. Bedste odds bonusser i Danmark

Der er naturligvis nogle betting bonusser, som er bedre end andre. Når det kommer til sammenligning af bookmakernes betting bonusser, har den ovennævnte bet365 nogle af de bedste odds bonustilbud i Danmark. Nedenfor giver vi dig også et par eksempler på gode tilbud enten som velkomstbonus eller free bet bonus.

3.1 Unibet odds tilbud

Hvis du vil vide, hvem har de bedste odds og den bedste odds bonus, er Unibet en side, der først kommer i tankerne. Lige nu kan du oprette dig med Unibet bonus til nye medlemmer hos en af de mest anerkendte bookmakere.

Se Unibets betting bonus:

Unibet
Unibet
Bonus Sport
Bonus på op til 1.000 kroner

3.2 Betfair bookmaker bonus

Et andet godt bonustilbud er hos Betfair. Der kan du få en indbetalingsbonus, når du opretter konto og gennemfører din første indbetaling.

[b]Husk, at der er flere bonusbetingelser, som du bør læse hos bookmakeren, så du får styr på både hvordan du kan få bonussen samt eventuelt dit free bet.

Betfair har en af de bedste odds velkomstbonusser:

Betfair
Betfair
Bonus Sport
100% bonus op til 1.000 kr.
Promokode
Kræves ikke

4. Tips til bookmaker bonus

I denne odds bonusser guide kigger vi ikke kun på hvad du kan få med den bedste odds bonus. Vi giver dig også tips og tricks til hvordan du kan finde frem til de bedste danske velkomstbonusser og bonusser til eksisterende medlemmer, som du kan få fra bookmakere.

4.1 Minimumsindbetaling til at få bonus

Der er forskellige ting, som du bør vide i forhold til dit indskud, når du får odds bonus. Først og fremmest kan der være en minimum indbetaling for at få bonus. Typisk er det 50-100 kroner. F.eks. har Betfair en minimumsindbetaling på 100 kroner for deres velkomstbonus. Der er også spillesider, som har lavere indskud. Fx har Unibet en minimumsindbetaling på 40 kroner for deres odds bonus til nye medlemmer.

Mange gange betyder minimumsindbetaling ikke så meget, medmindre at du specifikt ønsker en odds bonus med et lavt indskud. Derfor er det under vores tips og tricks til betting bonus her på siden.

4.2 Tjek omsætningskrav

Vi har også allerede været inde på, at Unibet f.eks. har lave omsætningskrav sammenlignet med andre bookmakere. Det kan have en stor betydning for din odds bonus. Jo lavere gennemspilskrav, desto bedre. Hvis du f.eks. har et samlet beløb på 400 kroner med din bonus og indbetaling, som du skal gennemspille ti gange, skal du satse for 4000 kroner, før du kan udbetale eventuelle gevinster. Er det i stedet på otte gange, som det er tilfældet hos Unibet, ville du skulle satse for 3200 kroner, før du kan udbetale eventuelle gevinster.

4.3 Lave minimumsodds

Med odds bonus er det også nødvendigt at være opmærksom på minimumsodds. Her kan du med fordel gå efter jo lavere, desto bedre. Der er betting sider, som har minimumsodds på f.eks. 1.80, mens Unibet har minimumsodds på 1.40. På den måde får du et større udvalg odds at vælge imellem til at spille på.

4.4 Vær opmærksom på indbetalingsmetoder

Når du får odds bonus enten til nye eller eksisterende medlemmer, bør du også være opmærksom på indbetalingsmetoderne. Nogle gange er der bestemte betalingsmetoder, som ikke er inkluderede i sportsbonussen. Hos f.eks. Unibet kan du ikke benytte PaySafeCard, Skrill eller Neteller til at få bonussen. Vælger du i stedet Betfair bonussen er det kun indbetalinger, der foretages med kort eller Paypal, der vil kvalificere dig til kampagnen.

Det er igen med til at fremhæve hvor vigtigt det er at tjekke bonusbetingelserne. Alternativt kan du også gå efter mere sikre løsninger som f.eks. MobilePay, betalingskort eller bankoverførsel, som sjældent udelukkes fra odds bonus.

4.5 Cash-out funktion er ofte ikke inkluderet

Bookmakernes funktion med cash-out, som også betyder at lukke væddemål før tid, er tit ikke inkluderede i bonus. Det skyldes at du får mulighed for at sikre eventuelle gevinster med cash-out. Her kan vi være ærlige at sige at bookmakere naturligvis ikke ønsker at give dig gratis penge direkte.

Derfor er det meget fair at cash-out funktionen ofte ikke er inkluderet i odds bonus til nye medlemmer eller eksisterende kunder. Det vigtigste er blot at du tjekker bonusbetingelserne.

4.6 Vær opmærksom på forhøjede odds

Normalt med betting bonus kan du ikke kombinere flere tilbud. Derfor er det også helt naturligt at du sjældent kan kombinere f.eks. en indbetalingsbonus med forhøjede odds. De forhøjede odds, som også kaldes for boostede odds, øger allerede dine sandsynligheder for større gevinster. Derfor er det ret fair at en bookmaker ikke inkluderer dem i f.eks. gratis væddemål. Under alle omstændigheder er vores tip blot, at du sørger for at tjekke bonusbetingelserne, om du kan spille på dine boostede odds med betting bonus.

Få bonus til betting på sport
Standard bonus på Betfair
100% bonus op til 1.000 kr.

5. Samlet konklusion om de bedste odds bonusser

Forhåbentligt har du her fået svar på en række spørgsmål om bookmaker bonus både til nye og eksisterende medlemmer. Søger du en god velkomstbonus, kan vi som sagt anbefale dig at tjekke Betfair, bet365 eller Unibet, som alle er anerkendte bookmakere, der tit og ofte forkæler nye medlemmer med bonus. Ikke alene får nye medlemmer bonus, du kan tit og ofte også få betting bonus til nye medlemmer i form af indbetalingsbonus, free bets, risikofrie væddemål og alle de andre bonusser, som vi allerede har været inde på.

5.1 🎁 Hvem kan få bookmaker bonus?

Du kan få odds bonus, når du opfylder bonusbetingelserne. Det fremgår altid under den specifikke betting bonus til nye eller eksisterende medlemmer.

5.2 🎁 Findes der gratis odds bonusser?

Den type odds bonus, som er gratis, er ofte free bets eller risikofrie væddemål. Dog kan der være omsætningskrav eller indbetalingskrav, og derfor skal du altid tjekke bonusbetingelserne.

5.3 🎁 Hvor kan jeg få de bedste betting bonusser?

Vi anbefaler at klikke dig videre til bet365, Unibet og Betfair, som ofte har den bedste odds bonus til nye og eksisterende medlemmer.

kommenter BedsteOddsBonus
Kommentarer (0)
Spil med omtanke