BonusKode.org da

Bedste Betting Sider i Danmark

af BonusKode fra

Når du spiller på odds, bør du naturligvis satse dine penge på de bedste betting sider i Danmark. Her på denne side hjælper vi dig med at få svar på hvad er afgørende for den bedste betting side. Vi kigger på forskellige faktorer og vurderer Danmarks bedste bettingsider i form af Betfair, bet365 og Unibet. De har alle tre styrker, som gør dem bedre i individuelle kategorier. Det kan du læse alt om nedenfor, før vi kommer med en samlet konklusion til sidst.

1. Hvordan vælger man den bedste betting side?

Du kan vurdere de bedste sportsbetting sider på flere forskellige faktorer. Først og fremmest gælder det om troværdighed og der anbefaler vi altid at spille hos bookmakere med dansk licens. Naturligvis kommer det også an på spiludvalget, odds og bonusser. Der er også specifikke faktorer som f.eks. live betting, live streaming og mobil app, som kan være mere eller mindre afgørende for dig som spiller.

2. Hvorfor er betting sider med dansk licens det bedste man kan vælge?

Når du spiller på odds på nettet, er de bedste betting sider altid dem, som har licens fra Spillemyndigheden i Danmark. På den måde kan du stole på at det er en troværdig betting side, hvor dine penge rent faktisk bliver satset på dine væddemål.

Når du spiller på en spilleside uden dansk licens, hvilket vi ikke anbefaler, kan du risikere at det er tale om snyd og humbug. Spiller du i stedet hos de bedste bettingsider med spilletilladelse i Danmark, kan du stole på at Spillemyndigheden altid kan hjælpe dig, hvis du får brug for det.

Nu hvor du har mulighed for at spille hos top bookmakere i Danmark, som har dansk licens, kan du lige så godt spille hos anerkendte sider som bet365, Betfair og Unibet.

3. Betting sider med fantastiske bonusser 2023

Det var en tæt kamp mellem Betfair og Unibet, når det kommer til bookmakere med de bedste bonusser. Kigger vi på bet365 har de ikke en decideret kampagnesektion, og det gør at vi fokuserer på Betfair og Unibet med bonus.

På skrivende fod har Betfair en interessant indbetalingsbonus, og man behøver ikke at aktivere en Betfair bonuskode for at få den. Desuden har Betfair mange løbende kampagner til eksisterende medlemmer med særlige væddemål, og gratis tipster konkurrencer. Der er endda et VIP-program, som kombineres med deres poker og casino.

Bookmaker med den bedste bonus

Betfair
Betfair
Bonus Sport
100% bonus op til 1.000 kr.
Promokode
Kræves ikke

Unibet har også en god kampagnesektion. Der kan du f.eks. få en velkomstbonus til at spille på sport. Unibet er kendte for deres milde krav med f.eks. minimumsindbetaling på 40 kroner og gennemspilskrav på otte gange.

Unibet indbetalingsbonus

Unibet
Unibet
Bonus Sport
Bonus på op til 1.000 kroner

4. Hvem har de bedste odds?

Alle tre bookmakere har et godt udvalg af odds på fodbold, eSport, håndbold, golf, tennis og mange andre sportsgrene. Dog synes vi at Unibet skiller sig en lille smule ud ved at være tidligt ude med odds. Mens du ofte også kan finde odds lang tid i forvejen hos bet365, plejer Unibet at være hurtigere.

Både Betfair, Unibet og bet365 imponerer med specielle væddemål. Alle tre bookmakere har særlige væddemål på TV-shows og andre pudsige events i løbet af året. Da vi kiggede på udvalget havde de nærmest lige mange valgmuligheder. Dog lader det til at bet365 ikke fokuserer på musikshows som Melodi Grand Prix og Eurovision, og at du udelukkende finder den slags odds hos Unibet, men det kan naturligvis variere. Måske er det heller ikke så afgørende for dig.

Nu hvor vi taler om odds, er det relevant at fremhæve at du kan overveje en bruger hos en eller alle tre Danmarks top bookmakere. Her handler det naturligvis om en vurderingssag, hvor du kigger på hvor meget du kan styre på en gang. Du kan f.eks. overveje konti hos bet365 og Unibet. På den måde kan du løbende sammenligne odds og maksimere eventuelle gevinster. Husk altid at være opmærksom på bonusbetingelser, hvis du opretter dig på flere platforme.

5. Top live odds sider i Danmark

Hvis du er glad for live betting, kan du også vurdere efter de bedste live odds. Her kommer det i høj grad an på hvordan du foretrækker designet. Alle tre bookmakere har gode mobile apps, som gør det nemt at spille på live væddemål.

De tre odds sider leverer også live statistik på mange begivenheder. Måske er det bet365 og Unibet, som er bedst i denne kategori. Det skyldes at de begge tilbyder live streaming og det er prikken over i’et til den perfekte måde at nyde odds live.

6. Hvilken bookmaker skal man vælge med flest sportsmarkeder?

Måske ønsker du at have mange valgmuligheder at vælge imellem. Det får du hos Unibet. Generelt har alle tre danske bookmakere et glimrende udvalg af væddemål på især fodboldkampe. Dog synes vi at der normalt er flest sportsmarkeder hos Betfair og Unibet, og derfor kan dit valg falde på en af dem, eller begge to, hvis det er meget afgørende for dig.

7. Den nemmest indbetaling og udbetaling

Bet365 vinder mange point på at give et klart overblik over deres betalingsmetoder. Du skal bare rulle ned i bunden af deres side, hvor du kan få et overblik over indbetalinger og udbetalinger. Det kræver at du bevæger dig ind i hjælpecenteret for at finde lignende information hos Betfair og Unibet, som ikke har et lige så simpelt design.

Når det kommer til selve betalingsmetoderne foretrækker vi dog Unibet. Det afhænger ene og alene af at du kan betale med MobilePay hos Unibet, som endnu ikke er tilgængeligt hos de to andre sider. Desuden har Unibet lidt lavere grænser end bet365, men der er ikke en enorm stor forskel.

Betting side med bedste betalingsmetoder

Unibet
Unibet
Bonus Sport
Bonus på op til 1.000 kroner

8. Hvilken bookmaker til live streaming?

I forbindelse med live streaming er der også en tæt kamp mellem Unibet og bet365, da Betfair ikke tilbyder det endnu. Begge informerer klart og tydeligt med information om hvordan sport kan streames live hos dem. Både hos bet365 og Unibet kan du downloade deres apps til iOS og Android og streame sport på smartphones og tablets.

Begge bookmakere live streamer flere tusinde events hvert å. Du kan se basketball, fodbold, tennis og mange andre sportsgrene live. Desuden har de meget ens betingelser med at du enten skal placere et væddemål inden for 24 timer før kampen eller have et minimumsbeløb stående på din saldo.

Derfor er det nærmest umuligt at vælge hvilken af bookmakerne er bedst med live streaming. Her må det i sidste ende afhænge af det brugervenlige design, som er bedre hos Unibet. Derfor vælger vi Unibet live streaming som den bedste live streamer.

9. Bedste betting apps

Det er svært at udpege bookmakeren med den bedste betting app. Vi har sammenlignet bet365, Betfair og Unibet, som alle tre har glimrende apps.

På skrivende fod er mobil appen fra Bet365 den bedst vurderede i App Store af Apple. De ligger nummer 5 for sport på skrivende fod. Der ligger Unibet nummer 13 og Betfair er på en 144. plads. Dog skal det siges at Betfair bestemt ikke har en dårlig app, der er blot ikke lige så mange personer, som har vurderet den.

Vi må være enige i, at bet365 har den bedste app hvor du kan spille på odds, lukke væddemål før tid, streame live sport og meget mere.

10. Den mest brugervenlige bookmaker

Brugervenlighed kommer ofte an på smag og behag. Det handler i høj grad om designet, og måske foretrækker du en ting fremfor noget andet. Bet365 har et mørkere design, og derfor foretrækker vi det mere lyse og levende design af farver hos Unibet og Betfair.

Såvel Unibet som Betfair og bet365 inkluderer data, som du kan bruge til analyse af odds både før og under kampen. Som tidligere nævnt er bet365 brugervenlige med en oversigt over betalingsmetoder, som du f.eks. ikke kan finde hos Unibet og Betfair. På den anden side har bet365 ikke en kampagnesektion, men det har du både hos Betfair og Unibet. Alligevel er det en god ide at tilmelde sig bet365, især når man tager deres bonus i betragtning, som man kan få ved at bruge vores Bet365 VIP bonuskode.

Det er et meget tæt løb mellem alle tre odds sider. De er alle tre blandt de bedste danske online betting sider, når man kigger på brugervenlighed. Skulle vi vælge er det dog Unibet, som løber med en smal sejr.

11. Bookmaker med den bedste kundeservice

Bet365 support er helt fantastisk. De tilbyder support via live chatten hele døgnet rundt alle ugens dage. Du kan også sende en e-mail eller et brev til dem, men det er nemmest og hurtigst at kontakte live chatten. Det står ikke klart om det er dansk support hele døgnet rundt.

Til sidst kommer vi med vinderen i denne kategori. Du kan få dansk support hos Unibet mellem klokken 9.00 og 23.00. Dem kan du kontakte via live chatten eller e-mail. Der er også support om natten, det foregår blot på engelsk. Unibet ender som vinder da de har et enormt stort hjælpecenter. Det hele er delt op i underkategorier og det kombineret med søgefunktionen gør det nemt at finde svar på de fleste spørgsmål uden at du overhovet behøver at kontakte kundeservice. Kvaliteten af deres support bekræfter deres status som en af Danmarks bedste betting sider.

12. Hvilken bookmaker gør en ekstra indsats?

De bedste betting sider i Danmark gør en ekstra indsats for at slå konkurrenterne. Hos bet365 kan du finde deres ekstra lækkerier i den sektion, som netop hedder ”ekstra”.

Igen må vi dog ende med at fremhæve Unibet. De har Unibet TV hvor du tit kan modtage tips fra sportslegender, som er tidligere danske fodboldspillere. Desuden er der også deres guides til sportsbetting, som især hjælper nybegyndere i gang med at spille på sport hos dem. Der er også en enorm sektion med statistik og live resultater hos Unibet. De har ikke kun nyttig information om fodbold, men også alverdens andre sportsgrene som f.eks. floorball, dart, cykling og mange andre former for sport.

13. Samlet konklusion om de bedste bookmakere i Danmark 2023

Det er meget svært at sige hvilken odds side er bedst. Generelt er Betfair, Unibet og bet365 blandt de bedste sportsbetting sider i Danmark. Som du nok har lagt mærke til har vi fremhævet Unibet i mange kategorier. De har et utroligt brugervenligt design både på desktop og med deres mobile app. Bookmakeren af svensk oprindelse har glimrende muligheder for support og en ekstra betalingsmetode i form af MobilePay. Derfor er de muligvis lidt bedre end Betfair og bet365, men generelt er alle tre de bedste betting sider i Danmark, og du vil sikkert få en god oplevelse hos dem alle tre.

kommenter BedsteBettingSiderIDanmark
Kommentarer (0)
Spil med omtanke